duminică, 2 august 2009

SALATA DE FASOLE VERDE

Ingrediente:
  • 400 grame fasole verde
  • 1 iaurt
  • 1 legatura marar
  • 1 catel de usturoi
  • sare, piper si chili
Fierbem fasolea verde. Lasam sa se scurga de apa si cand s-a racit taiem in bucati potrivit de mici. Adaugam iaurt, usturoi pisat, marar tocat si condimentam cu sare, piper si chili dupa gust. Iaurtul se poate inlocui cu maioneza.
Se serveste rece. Pofta buna!

7 comments:

Ala Oancea spunea...

Foarte frumos si delicios ! Treci pe la mine dupa un premiu ;)

Sabina spunea...

Multumesc mult, Ala! Mereu te gandesti la mine :)
chiar am pregatit un articol numai cu premii :)

Nik26 spunea...

Ai uitat sa pui eticheta "Montignac" la reteta asta! ;)

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Vicky spunea...

Foarte interesanta reteta, te astept cu un premiu pe blogul meu.

Sabina spunea...

Multumesc, Vicky!
Cat de dragute sunteti!!!!

Copyright © 2014 In bucataria Sabinei