duminică, 2 august 2009

SALATA DE FASOLE VERDE

Ingrediente:

  • 400 grame fasole verde
  • 1 iaurt
  • 1 legatura marar
  • 1 catel de usturoi
  • sare, piper si chili
Fierbem fasolea verde. Lasam sa se scurga de apa si cand s-a racit taiem in bucati potrivit de mici. Adaugam iaurt, usturoi pisat, marar tocat si condimentam cu sare, piper si chili dupa gust. Iaurtul se poate inlocui cu maioneza.
Se serveste rece. Pofta buna!

7 comments:

Foarte frumos si delicios ! Treci pe la mine dupa un premiu ;)

Multumesc mult, Ala! Mereu te gandesti la mine :)
chiar am pregatit un articol numai cu premii :)

Ai uitat sa pui eticheta "Montignac" la reteta asta! ;)

Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

Foarte interesanta reteta, te astept cu un premiu pe blogul meu.

Multumesc, Vicky!
Cat de dragute sunteti!!!!

Share

Twitter Facebook Digg Stumbleupon Favorites More