vineri, 14 noiembrie 2008

SUPA CREMA DE MORCOVI

Ingrediente:

  • 3-4 morcovi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 telina mica
  • 2 rosii
  • 2 linguri ulei de masline
  • patrunjel
  • sare si piper
Curatam legumele-morcovii si ceapa, le taiem cubulete si le punem la fiert cu un praf de sare. Rosii le curatam de coaja si le dam pe razatoare, obtinem astfel un suc de rosii foarte gustos. Dupa ce legumele s au fiert, le scoatem si le pasam cu furculita sau le mixam la robot, apoi adaugam amestecul obtinut in apa in care au fiert legumele. Adaugam si sosul de rosii, cele doua linguri de ulei de masline si condimentam cu sare si piper. Mai lasam sa fiarba aproximativ un sfert de ora. Supa este dulce, doar are mult morcov, insa este foarte gustoasa.
La final adaugam patrunjel.

4 comments:

Sabina supica asta se poate papa cu crutoane? Pup!

Sigur ca da!
Mie insa imi place asa fara ...!
Nu e buna prea multa paine :) !!!
Pupici!

Bine venita reteta ta Sabina...ca avem nevioe de ceva mai light asa.
pupici

cata apa se pune? 1,2,3 L ?

Share

Twitter Facebook Digg Stumbleupon Favorites More