PUI DULCE PICANT
Ingrediente:
- 2 bucati piept de pui
- 3 linguri mustar
- 2 lingurite miere
- 5 linguri de apa
- 1 catel de usturoi
- 1 mar
- rozmarin
- ulei de masline
- 2 ardei iuti
- sare, piper si boia
Spalam pieptul de pui, il taiem in bucati potrivite si condimentam cu sare si piper. Intr-un castronel pregatim sosul: amestecam mustarul, apa, uleiul de masline, ardeiul iute tocat, rozmarinul si usturoul tocat. Puiul se pune intr-o tava si i se adauga acest amestec.
Se introduce tava la cuptor. din cand in cand se mai pune cate o lingura de sos peste friptura. Cand e aproape gata se adauga bucatele de mar in tava. Eu am un cuptor mai lenes si l am tinut mai bine de o ora. Este picat si dulce in acelasi timp.
Se poate servi alaturi de garnitura preferata. Pofta buna!
0 Comentarii