Ingrediente:
  • 2 dovlecei
  • o rosie coapta
  • 1 ardei gras verde sau rosu
  • cateva masline
  • jumatate de ceapa
  • 2 feliute de sunca de porc
  • sare, piper
  • 3 feliute de cascaval
  • rozmarin
Dovlecei se curata de coaja, se spala si se lasa de o parte. Celelalte legume se curata de asemenea si se taie in cubulete. Intr-o tigaie se caleste ceapa in ulei de masine, apoi se adauga ardeiul, maslinele si bucatele de ceafa. Se sareaza, se pipereaza si se condimenteaza cu rozmarin.
Taiem dovlecei se taie pe lung si indepartam miezul. Se umplu cu amestecul le legume si carne si se orneaza cu bucatele de cascaval. Se pun intr-o tava unsa cu ulei sau pe care am pus hartie de copt si se dau la cuptor pentru 25-30 de minute. Pofta buna!


0 Comentarii